Friday, November 5, 2010

Saya Sayang Kucing Saya

Ramai org sayang binatang. tak terkecuali aku..seingat aku sejak kecik lg aku mmg terlampau taksub ngn makhluk Allah yg comel nih..dulu-dulu time kecik, klu terjumpak kitten kt tepi jln mesti aku angkut bwk balik ke umah.then mesti kna marah ngn mak..hu hu hu..

my first kucing yg aku bela adalah strays yg aku kutip msa aku darjah 4.kucing tu teramatlah baik..still remember kaler die kelabu..aku kasik nma dia Albab sbb dia slalu tido dpn pintu n tunggu aku blk dr sklh. parents aku time tuh event xbrapa suka kucing, tp diorang benarkan aku bela sbb dia teramatlah baik..sadly he died because of accident..nangis gila2 aku time tuh..parents aku xlarat nk pujuk dah..smpaikan ayah aku pergi cr kucing baru nk gantikan kucing aku yg mati tu..

Itulah permulaan aku memula kenal  dan buatkan aku sayangkan makhluk Allah yg satu nih..jgn tnya aku kenapa..sbb aku pon xtau..

To all my furkids, saya sayang kamu semua..u all have bring joys & happiness into my life.. TQ

2 comments:

Epy^Epylepsy said...

yay org 1st

NNS said...

huhu..yayy..suka bebeno kamu ye

Yang Ni Pon Best Jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...