Tuesday, January 31, 2012

Kitten comel di Kuala Sepetang

Time cuti2 Malaysia Chinese New year tempohari, on the way Pegi penang for majlis sepupu bertunang, singgap jap pekena mee udang yang pemes di Kuala Sepetang. Kitorang naik Persona yg agak mempersonakan tu. Dalam keta yang padat berisi 5 ketol manusia yg terliur2 mau menjamah udang yg dikhabarkan terdapat dlm pinggan sebanyak 10 ekor udang setiap sorang kami pon menuju ke sana dgn semangat yang berkobar2..Ngeh2...

Actually malas ah nk crita psl mkn2 di situ. Aku juz nak share picture kitten bercorak makarel yg comel yg aku jmpa time kt Kuala Sepetang.



Klu x kerana kami nk singgah di Penang, musti aku dh kidnap wak blk KL kitten ni. Kakak aku cuba membuatkan aku xsenang duduk dgn berkata      " Macam nii lah baru kucing yg comel, x mcm kucing hang yg kt umah tu, xcomel langsung"..

 Elehhh....Camni kira xcomel ke????

Tuesday, January 17, 2012

CUCU & NENEK

Cucu & nenek beliau. Macam rakan karib kan. Hua3.. 

Nak buat cmna. Nenek awet muda lar katakan. Masih bergetah lagi.Fuhhhhh




Sunday, January 15, 2012

HOBI BARU BOB

Hobi baru Bob. Update Blog. Ngeh3..


Sangat seriusss...

Dah mula rsa terganggu

Oiittt, nk p mna tuh? abeskan kja dulu

Ahhh!! kacau Simba lg beshhh (Simba kat atas tgh menggoda)




TUKANG CARIK KERTAS

Untuk poo n pee budak-budak kat umah, kitorang guna shredder paper. So, aktiviti masa lapang tentulah mencarik kertas. Klu ada yang bertanya kat mana kitorang beli shredder tu, jawapannya ialah di Tesco.

Tapi sekarang kitorang dh ada tukang shred paper yg baru kat umah.  Biasalah kan, time orang sibuk dok wat keja, musti ada yang sibuk skali. 

Last-last dia lebih sibuk main..Siap berkemah dlm bin tu..Hampehhhhh!!


Best gak dok dlm nih



Adik dh tertido dlm bin. zzzzzzzzzzzz...



Tuesday, January 10, 2012

BUDAK-BUDAK YANG TAK LAKU

Inilah budak 4 beradik yang tak laku...huhuhu


Acik...yang sangat manja

Abott yang sangat nakal
Opi yang disayangi mama
Along..yang paling gemok

Dah banyak kali diiklankan, namun masih belum ada sesiapa yang sudi adopt. Ada juga 2-3 orang yang nak adopt pada mulanya, namun akhirnya terpaksa membatalkan hasrat. Tak tahulah, entah mengapa jodoh mereka untuk ketemu tuan baru sungguh liat sekali. Ada yang cakap, muka budak budak nih hitam sangat. Hope mereka akan ketemu tuan baru. Kesian tengok muka masing-masing.

Setiap hari kami bagi diorang main kat luar cage 3 jam. Biasanya kul 8 mlm smp kul 11 mlm. kesian tengok asyik kena kurung jer. Maklumlah rumah tak berapa nak luas.

So enjoylah pics budak budak-budak nakal yang sangat manja nih..
Jalan jalan dalam umah
Dok kacau abang Bob tido

Dok manja dengan mama

Muka budak nakal
Gotchaaa

Budak yang paling susah nak amik pic..

Encem boy


Yang Ni Pon Best Jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...