Thursday, April 5, 2012

SI KECIK KIMI

Nampaknya seminggu nih kami dok cerita pasal sikecik KIMI...huhuhu...nak katakan ciwi..tak jugak...lebih pada rasa kesian, rasa geram pada kecumelan dia dan rasa geram pasal dia takmo minum susu..Takmo dok dalam carrier...semalam bila balik tangan dia berdarah pasal dia dok tolak pintu carrier...ermmmm...nak letakkan dalam cage dak Kimi nih kecik sangat ...

Kimi ooooo Kimi...kalau tak minum susu camner nak cepat besar...kalau lambat besar, camner nak main ngan abang Opi, Along & Abott????...Kalau takmo duduk dalam carrier masa mama & baba gi keje, Kimi nak dok kat mana???..takkan nak bawa pegi opis...masa ni lah dok terpikir nak antar dia kat rumah jiran sebelah yang jugak peminat kucing...ala ala nak antar anak pi nursery pulak gaya nya...

Setiap pagi hati rasa berat nak tinggal kan Kimi...Bila tepat kul 5.oo petang hati terus melonjak nak balik cepat pasal nak tengok Kimi...

Semalam, bawak keluar budak budak lain untuk beramah mesra dengan Kimi...sian Kimi...asyik kena sembur jer ngan budak budak lain...nasib baik ada abang Opi yang rajin dok main main ngan Kimi yer...


Berusaha nak keluar carrier


Cuba lagi
 
Darling dok bagi galakan
Abang Opi temankan Kimi yek
Along tengok dari jauh
Abott pun tengok dari jauh
Abang Opi berehat jap

4 comments:

meowwmania said...

bagus jugak idea tu

kesian kimi kena tinggal lama sekurang-kurangnya nnti boleh lah diberi susu selalu

Kimi cepat beshar yerk ^_^

KucingMalaysia said...

kalau jiran tu sudi apa salah nya kan, dari Kimi terkurung je..

MamaBetty said...

Kimi..ngape xmo minum susu..kalau nak escape dari kene kurung..kene minum susu..biar cepat besar..leh guling2 ngan abg2 kamu tu ha...

GtHans said...

cepat besar yer Kimi..:)

Yang Ni Pon Best Jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...