Thursday, April 12, 2012

1ST GENERATION

Just nak share macammana berkembangnya keluarga furkids kat rumah nih...

Generasi pertama kat rumah ni ada dua ekor jer iaitu Chito Minami & Bob Ryan...umur memasing pun dah lebih 3 tahun...

Alhamdulillah...masih sihat & masih cumel...cuma kucing dah makin berumurkan..dia takderlah terkinja kinja macam kucen yang umur tak sampai setahun...Hope boleh hidup bersama mereka lagi sampai next 10 years..

Kadang kadang rasa kesian kat budak 2 ekor nih tiap kali kami bawa balik kucen baru...mesti diorang mengeluh...tak puas manja...tapi nak buat macammana..kenalah berkongsi kasih sayang seadanya...


Papa Bob yang serius
Grounded sebab ligan Yuki
Tido mata terkatup rapat
Mr Cool
Golek Kanan
Golek kiri
Papa bosan
The Boss
Grandma Chito Minami
Sleeping Beauty
Cute nya Chito

8 comments:

KucingMalaysia said...

walaupon ahli keluarga bertambah, tak bermakna kasih sayang berkurang kan ;)

NNS said...

KM- semlm nyaris nak bertambah lagi sekor..

KucingMalaysia said...

tambah,jgn tak tambah,,rezeki tuh.
Tapi tulah, kita kadang2 kena tgok kemampuan dan fikirkan keselesaan dorang jugak kan. Ikutkan hati banyak yang nak di bawa balik.

GtHans said...

moga sumernya sihat2 slalu..:)

meowwmania said...

hehe...sama la ngan bebudak kat rmh ni asal bwk kucin baru jer mogok tanak masuk rumah hehe

NNS said...

kucingmalaysia: tulah, kesian tgk yg lain2 kt umah.mcm dh kurang kasih syg je.huhuhu

NNS said...

GtHans: ye, aminn...:)

NNS said...

meowwmania : itu susah tentu jeles lah tu..si simba tetiap mlm tido dlm bilik..ajak mkn pon xmau.ngada2.huh!

Yang Ni Pon Best Jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...