Monday, April 23, 2012

KIMI COMOT...MEHH MANDI

Budak Kimi kalau makan memang sangat comot..nak suapkan, dia takmo..kecik kecik dah tunjuk perangai degil yer..kalau dapat Whiskas dia happy...kalau dapat Blackwood blander ngan susu lagi dia suka..bila makan siap keluar bunyi macam siput sedut  sedap sangat gamaknya..dah pandai mintak makan..dah pandai makan sendiri..tapi bila pas makan inilah hasilnya...

Comot tak saya???
Cheeeseee...

Tengoklah...betapa comotnya Kimi...huk huk huk...nak cium molot ngan dia pun tak lalu...

Kimi...jom kita mandi yer...


Mandi dalam singki

Bersihkan idung sikit

Orang cakap kitten tak elok dimandikan selalu sebab akan menyebabkan dia nyer ketahanan badan kurang..tapi Kimi ni terpaksa mandi selalu sebab cara dia makan adalah ala ala orang zaman batu...penuh satu muka kena blackwood tiap kali dia makan..


Rupa Kimi selepas mandi...

Dah hensem cikit
Encem banyaklah...
Kimi dok dalam carrier dulu yer
Buat muka kesian nak main kat luar

Seronok ada budak kecik kat rumah...huhuhu...bertambah aktiviti walauoun kekadang melayan bebudak sampai sakit pinggang..

6 comments:

Bunga Emas said...

amboi segaknya bila dah mandii

GtHans said...

Kucen kita si Panda pun comot gitu bila makan..kita cuma basahkan kain..pastu lap jer..ehehe

KucingMalaysia said...

huuuu..rinud kat Bwaun , sama je budak tu pesen cam ni. lepas makan kena cuci mulut ..huhu

meowwmania said...

aloloo....tomelnya dak Kimi nih! geram tgk!!


mmg sonok ada budak kecik ni kan tp penat tu toksah ckp lah huhuu..

hud aikara said...

bestnye ada baby...(jeles nih)...(^__^)v

NNS said...

Bunga Emas- Kimi nih memang segak..bulu keriting budak nih.

GThans-Kimi nih dah tak larat nak lap muka dah. asyik comot jer..

KM-best kan jaga bebudak tecik nih.

Meowwmania-memang seronok.balik keje pun terus terjah dia dulu.

Hud aikara- kalau ikutkan dah tak larat nak jaga baby..asyik2 jumpa jer...huhuhu

Yang Ni Pon Best Jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...