Tuesday, April 3, 2012

KIMI...NAPER ASYIK NANGIS???


Hari kedua Kimi kat rumah...belikan puting botol baru untuk dia...mula mula mau jugaklah dia menyusu..pastu dah takmo...dia rindu puting original mak dia gamaknya...dari balik kerja sampai nak masuk tido..kejenya dok nangis ajer..rindu kat mak dia gamaknya...

Bawak keluar geng 3 beradik, Along, Opi dan Abott...Along & Abott cabut lari dulu...tinggallah Opi yang cuba sedaya upaya jadik abang yang baik...cuba main main ngan Kimi...tapi kena peratikanlah, takut nanti Kimi kena ngap ngan Opi...

Semalam jugak kami perasan poo & pee Kimi busuk sesangat...entah apalah sikecik tuh makan sebelum nih...tapi menjelang tengah malam, pee dia nak neutral...dah tak berbau sangat...


Kimi baru pas nyusu




Kimi...awat tak lap mulut
Kimi lagi


Agak payah nak jaga Kimi nih kalau nak compare ngan hero 3 ekor tuh...manja sangat...asyik nak berkepit ngan kita..


Chak!!!! 
main panjat panjat kat mama
Nom nom nom..
Kaki saper yang kiut miut nih???
Caye jalan jalan jap yer Mama..
Opi...jangan ambush Kimi yer...


Dah lama tak menjaga budak kecik...penatnya amat terasa...huhuhu...jaga budak kecik nih bak kata omputih "not all about fun & cuteness"..it's about responsibility...love...tenderness...and sharing...

3 comments:

KucingMalaysia said...

sabar ye tatak, nanti Kimi dah biasa oklah tu.. Sian Kimi, jadi good boy ok

ery D cat said...

hehehe penat2 tgk kerenah mereka trs tersenyum kan kak...hihihi

meowwmania said...

betul setuju sgt!

dak Kimi ni masih terlalu kecil kalau ada ibu mesti dia sntiasa berkepit dgn ibunya

moga Kimi kuat dan membesar sihat, amin...

Yang Ni Pon Best Jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...