Sunday, January 13, 2013

BARANG TERPAKAI UNTUK DIJUAL

Kami merancang untuk berpindah balik ke kampung pada bulan depan.

So sekarang ni masa nak lelong barang barang yang tak dapat dibawa pulang.

Kepada sesiapa yang berminat boleh lah tinggal kan message kat coment box.






1- Fridge Toshiba 2 pintu. Mahu dijual pada harga RM400






2)- Washer machine Toshiba. Mahu dijual pada harga RM200



3) Bookshelf 3 tiers. Mahu dijual pada harga RM100.



4) Dressing table. Mahu dijual pada harga RM100.

Lokasi kami adalah di Pandan Indah. Harga masih boleh dirunding.




10 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

murah nya peti ais, pakkal takde rumah sendiri..kalau ada nak juga tengok2..good luck w ur sales !

m4rilyn said...

3) Bookshelf 3 tiers. Mahu dijual pada harga RM100.

menarik :)

Anonymous said...

peti ais tu blh kurang lg x? sgt berminat, blh pm sy k, 0192855128 (sms shja) hehehe ^___^

Anonymous said...

harga ni skali ngan p'hntaran ke kak?

Azri said...

peti ais masih available ke? pls pm saya ye 0136286380

Pijah Comot said...

peti ais ada lagi ke?

Taju Aimul said...

Sy bermnt dgn peti ais 2..email sy.. fadh_89cumel@yahoo.com

Taju Aimul said...

Sy bermnt dgn peti ais 2..email sy.. fadh_89cumel@yahoo.com

Lee Ratri said...

Peti sejuk masih ada ke....?email sy leeratri69@gmail.com

Lee Ratri said...

Peti sejuk masih ada ke....?email sy leeratri69@gmail.com

Yang Ni Pon Best Jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...