Tuesday, October 4, 2011

Kondo 3 Tingkat

Ari ahad aritu kemas bilik iron. Dah lama bertangguh. Habuk tu tak yah nak cakap lar, smpai rasa nak demam sbb dok sedut habuk-habuk kat dalam bilik tuh. Furkids semua letak dalam cage dorang except cik bob, simba n cik mok sbb dorang pandai mengelat.

So, cam biasa lah, kemas semuanya pastu bukak lar kotak-kotak semua yang maseh xdisentuh pas pindah umah aritu. Actually dah nak dekat setaun dah dok umah ni tp kemas x abes-abes lg. Maseh banyak yang dok dlm kotak.So, pas abes bersih n kemaskan bilik tuh, aku pon cdg ler nak bukak rak so that ble susun baju2 semua. Tup2 tiga ekor makhluk nih dah bersiap-sedia bikin dorang nye port..wawawa..abesla..semua tmpat ada cop korang..hampehh!!


Tanpa wat muka bersalah (T__T)




10 comments:

ery D cat said...

owh!sgh cumel laaaaaa....bebaik je duk kat ctu..:)

Fazira said...

siap jeling lidah lagi tu....
choiii sungguh lahhh..
mak cik..kalau ada ada baka kucing bulu kembang2..simpan kat aku satu... yerkkk...hihihi..

MamaBetty said...

x jdla nak simpan kain kat situ gamaknye yea..hehehe

NNS said...

ery: baik minit pertama jek, pastu pakat bergaduh berebut tmpat..uhuuu

NNS said...

Fazira: rsa cam dah xada sbb aku dh sunatkan cik bob itu..huhu..klu ada aku simpan k..blk cni bila weh?? xsabar menanti kepulangan mu

NNS said...

MamaBetty: heheh..tula..trus xjd..dorang dh copp tmpat tuh..weekend ni plak nk berusaha merampas kembali kondo 3 tingkat ku itu :P

meowwmania said...

hehe...elok je bersusun memasing :D

NNS said...

meowwmania: tulah..gerammm kan..mcm dh cop tmpat dorang masing2

Angah said...

comel-comel kucing awak ni...

Hasrina said...

dok ronda2 blog u ni..oh my love all the cats lah

Yang Ni Pon Best Jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...