Tuesday, September 27, 2011

Lucky Kittens For Adoption

Arini nak share pic kitten-kitten comel untuk adoption. Actually dah penah post sebelum nih pasal dorang tp sebab aritu bz xsempat nak buat betol2 plus kami klu bole nak cr adopter yang btol2 serius. Before this ada ramai gak yang tanya tp aku agak sangsi nak kasik sebab nampak cam main2. Yang kaler celoreng tu dah selamat kasik org adopt, so ada lg 4 eko ngan kami kat umah ni. Sape2 yang xtau kisah kitten2 ni ce baca kat sini ketemu budak baru & sini kitten for adoption

So, klu ada yang berminat juz let me know k. Dorang sangat2 sehat, manja n nakal. Sumenya aku dh deworm. Oleh sebab nakal yang amat sangat hubby ku panggil diorang as 4 samseng..huhu..Disebabkan diorang x bole dok diam, so all the picture sumenya kena pegang macam kat bawah ye


 Kitten A


 Kitten B



 Kitten C


Kitten D

11 comments:

meowwmania said...

eh ni kitten yg aritu ke..wahh dah besyar hehe

harap dorang sume dpt keluarga baru yg penyayang ;)

KaY ゆうくずり HuSsAiNi said...

Can you specify the gender? I really like kitten D XD

NNS said...

meow, ye..kitten aritu..dh besar n gemoks..kuat mkn..eheh

NNS said...

Kay, all are boys.Age around 3months

Sumayyah Nadhirah said...

comel2 nye laa

:: ChEQaLA :: said...

they are juz so adorable!! cmne nk adopt ni?

NNS said...

Sumayyah, ye, comel..hihi..interested??

NNS said...

Cheqala, ble dtg view dlu..sy dok kt pandan indah.rsanya dh ada org nk 2 of them..u ke?

:: ChEQaLA :: said...

NNS, yes i am the one yg nk adopt 2 of them. but sadly to say, sy maybe xjd nk adopt sbb skrg sy kena hospitalized lps balik dr jhr aritu. kalo x, sy mesti dah g amik diorg hari isnin.. my hubby xsanggup lak nk jage byk2 sbb ade lg seekor kt uma. sori sgt2 xdpt amik diorg :(

Nxp said...

nk tanya kitten C tu ada lg x? saya ada 2 ekor kucing. sekor jantan (dewasa) sekor betina (kitten). nk bg kawan dgn kucing saya yg kitten tu. mcm mana nk contact?

NNS said...

Nxp: kitten C still ada. u ble contact 0193976170 or 0195209252..tq

Yang Ni Pon Best Jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...