Saturday, June 18, 2011

Cucu Baru ( Betol ke??)

Last 2 weeks Amir call bgtau yg si Nicole dh selamat lahirkan anak Cik Bob seramai 2 ekor..aku pon agak blur2 actually..celah bila dia buat anak tah..hahahaha..Actually masa aku g Korea haritu amir tinggalkan Nicole kt umah atas jagaan hubby..aku xsangka lar plak diorang sempat buat anak time ketiadaan aku..cewah...

Pikir punya pikir kami pon bercadanglah utk p terjah samaada betol ke tu anak2 Cik Bob sbb aku mcm was2..Entah2 anak kucing lain (serkap hubby ku)


So, semalam rempit la kami ke umah amir kt Pandan Jaya. Dgn x payah belek pon tau mmg terbukti anak beliau..nyampahhh..Muka sebijik dot plak tu..So, tadaaa, inilah hasilnya.

Eiiii...rsa nak picit jek kamu nih

Muka kamu sangat sombong
 Dua2 ialah gurl...nama blum kasik lagi..tunggu lg 2 bulan aku akan kidnap kamu ke sini..huahuahua



4 comments:

meowwmania said...

aloh alohh tomey nyeeeee

tlg picik kan! :D

Sumayyah Nadhirah said...

sgtttttttttt comelllll geram geram geram gerammm

NNS said...

meow: tgu mgu depan jiha p picit dorang..haha

NNS said...

sumayyah: i pon geram..gerammmm..gerammmm gak...huhu

Yang Ni Pon Best Jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...